R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

wocoOp dit moment zitten we zeer omhoog met het voorgaan in de woord- en communievieringen, zowel in huize Gaza als in onze Bavo-kerk.

Door privé-omstandigheden is het voor iemand van onze werkgroep niet mogelijk om voorlopig voor te gaan in de diverse diensten.

Wie helpt ons? We zijn maar een klein groepje en door de (voorlopige) uitval van één van ons, zijn we nog maar met z'n drietjes. Dit wordt voor ons alle drie een te zware belasting.

Help ons uit de brand! We helpen u in eerste instantie om in de woord- en communiediensten voor te gaan als lector: meld u aan!

U kunt contact opnemen met het Bavo-secretariaat (tel. 0348 - 44 13 20) of via e-mail. U kunt zich ook aanmelden bij ondergetekende.

Lidy van Doorn - Kragting
tel. (0348) 44 43 20