R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

KevelaerDe Utrechtse Broederschap Onze Lieve Vrouw van Kevelaer organiseert op woensdag 28 en donderdag 29 augustus 2019 een bedevaart naar Kevelaer. Deze “bedevaart voor jong en oud sluit aan bij Kevelaer als plek, waar de Moeder Gods wordt vereerd als ‘Troosteres van de bedroefden’. Een plaats ook om verdriet en verlies bij Maria neer te leggen,” aldus de organisatie.

Er zijn opstapplaatsen in diverse plaatsen rondom Utrecht. Het gezamenlijk vertrek van de bussen is woensdag 28 augustus rond 8.00 uur. De kosten bedragen € 50,- per persoon. Hierin zijn niet begrepen de verblijfskosten in Kevelaer.

Het is ook mogelijk om één dag mee te gaan: woensdagavond vertrekt de bus dan om ongeveer 21.30 uur weer uit Kevelaer. De kosten voor deze ééndaagse reis inclusief diner en koffie op de heen- en terugreis bedragen € 60,- per persoon.

Evenals vorige jaren wordt er bovendien een fietsbedevaart georganiseerd.

Pelgrims kunnen zich opgeven bij onze broedermeester mevr. J. van der Hulst (tel. (0348) 44 40 61) of bij de secretaris van de Broederschap: mevrouw C.A.M. de Sain-Scholman, tel. (030) 637 41 28, e-mail: klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie en programma: www.bedevaartkevelaer-utrecht.nl.
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top