R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

TOP 2000 IN HARMELEN top2000

Woensdagavond 28 december is een datum om vast in de agenda te noteren. Dan zal er namelijk een Top 2000 viering in de Bavokerk gehouden worden. Ook voor mensen die nooit in de kerk komen is dat meer dan de moeite waard: (pop)muziek speelt daarin een grote rol. Niet voor niets trekken Top 2000 vieringen op vele plaatsen vele mensen, met recht: jong én oud.
Eigenlijk zou John van Rooijen met zijn band vorig jaar al aantreden in een Top 2000 viering, maar corona gooide toen roet in het eten. Dit jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen. Rond het thema "Twee werelden" klinken bekende songs, die door ze simpelweg in de kerk te spelen een andere lading krijgen dan dat je ze op de radio voorbij hoort komen. Reden genoeg om de datum dus alvast bekend te maken, zodat familie, vrienden, kennissen uitgenodigd kunnen worden om ook te komen. Een mooie activiteit om naar uit te zien in de donkere decembermaand. Zegt het voort.