R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper - Montfoort-Linschoten

• Schermopname 235

• Kerkdienstgemist

Wilt u een viering live volgen klik op dit bovenstaande logo van kerkdienstgemist
    en klik daarna om te starten op het driehoekje in het beeldvlak.

Wilt u een viering terugkijken/luisteren selecteer dan eerst de gewenste viering in het overzicht.
    Dit overzicht staat onder het beeld en u kunt er tot 12 maanden terug de vieringen vinden (doorscrollen)

• BIJ Johannes2017

Klik op het plaatje en meld u eenvoudig en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief
    Meer informatie over BIJ-Johannes kunt u hier lezen.

H. Johannes de Doper Montfoort / Linschoten

BIJ Johannes2017WELKOM op deze startpagina van de R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper in Montfoort-Linschoten.

Hier worden het actuele nieuws, informatie en wetenswaardigheden met u gedeeld. Als extra service verschijnt elke vrijdag onze digitale nieuwsbrief 'BIJ-Johannes' met een overzicht van nieuwe berichten op deze website.

Klik hier of de afbeelding voor meer informatie/aanmelden over nieuwsbrief.

Webmasters/redactieteam

Deze website en de wekelijkse nieuwsbrief BIJ-Johannes, alsmede de input op Facebook en Twitter wordt verzorgd door een team van webmasters. Als u wilt reageren of een bericht aan ons wil sturen klik dan hier voor een contactformulier Op de foto's het team v.l.n.r. Rita Noordermeer, Helma Spruit en Ben van Blokland.
RitaNoordermeerhelmaSpruit nwbenvanblokland

Als u wat zoekt A Z

Wie specifieke informatie zoekt bevelen wij twee mogelijkheden aan. De rubriek 'Van A t/m Z'. Deze is op diverse plekken aan te klikken. Deze zoekfunctie staat ook bovenaan op deze startpagina in de lichtblauwe horizontale lijn met alle rubrieken. In deze 'Van A t/m Z lijst' vindt u de titel van alle artikelen die op de website zijn geplaatst een of meerdere keren op alfabetische volgorde terug. Wie bijvoorbeeld iets zoekt over werkroosters kan dat vinden onder de letter R maar ook de W.

Naast deze rubriek van A t/m Z kunt u ook veel informatie vinden via 'Waar kan ik terecht voor'

Onze kerk in Montfoort is voorzien van moderne audiovisuele middelen.

Er zijn beeldschermen waarop de orde van dienst wordt geprojecteerd. De vieringen worden ook live uitgezonden via de website van Kerkdienstgemist en zijn daar ook nog geruime tijd nadien terug te zien/luisteren. Klik hier of op onderstaande button voor deze website.
Kerkdienstgemist

Toelichting rubrieken in de verticale kolom aan de rechterzijde:

• Agenda
Hier is een directe link met een overzicht naar activiteiten en vieringen in onze geloofsgemeenschap en in de parochie.

• Anderen bekeken onlangs
Geeft u als bezoeker een indruk wat de belangsteling had van andere bezoekers

• Meest recente publicaties
Zodra er een nieuw bericht wordt geplaatst verschijnt de titel boven in deze kolom. De meest recente staan bovenaan. Zo kunt u eenvoudig snel de meest actuele berichten nalezen. Bij belangrijke wijzingen en/of aanvullingen in bestaande artikelen verschijnt dit bericht weer bovenaan in dit overzicht.

• Neem contact op met
Via deze rubriek vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden zoals het secretariaat, werkgroepen, enz.

• Ledenadministratie
Hier staan een aantal formulieren om wijzigingen door te geven, zoals adreswijziging, een nieuw emailadres, telefoonnummer enz. Maar er zijn ook formulieren om u aan- of af te melden voor de ledenadministratie van onze geloofsgemeenschap.

• Parochiedatabase
Daar is ondermeer een overzicht van vieringen in de hele parochie te vinden, maar ook maken werkgroepen gebruikt van planningsmogelijkheden en zaalreserveringen.

• Weblinks naar Hier vindt u naar diverse relevante weblinks naar externe websites, zoals bijvoorbeeld de andere kerken in Montfoort en Linschoten.