R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

Met wie zoekt u contact? Klik op de link hieronder:email

BavoBinnen onze Bavo-geloofsgemeenschap wordt regelmatig een digitale nieuwsbrief gemaakt. In deze nieuwsbrief staan niet alleen updates van de website, maar ook wetenswaardigheden, herinneringen, de agenda en de vieringen, foto's, enz.

Als u deze nieuwsbrief ook in uw mailbox wilt ontvangen, kunt u deze inschrijving zelf vanaf uw pc, ipad/tablet, mobiele telefoon regelen.

Ga naar de startpagina en klik op 'Inschrijven nieuwsbrief' in het blokje 'Neem contact op met'. Volg daarna de aanwijzingen en bevestig de inschrijving.
Rabo

De Bavo-geloofsgemeenschap heeft het volgende rekeningnummer beschikbaar: NL69 RABO 0325302863

Het rekeningnummer van PCI-Caritas is: NL55 RABO 0134692586
Zoals u wellicht weet, kan via de website mail worden gestuurd naar een contactpersoon (lid pastoresteam, parochiebestuur, kerkcommissie, pastoraatgroep, werkgroepen, contactpersonen). Er kunnen geen bijlagen worden meegezonden.

Omdat de ontvangers van deze mail steeds meer last kregen van spam is de Captcha-functie ikbengeenrobotingebouwd.
Dat is een code om zo veel als mogelijk spam te voorkomen. Voordat verzending een feit is, wordt gevraagd plaatjes aan te klikken waarop een bus, een etalage, een autoweg o.i.d. staat. Pas als alle plaatjes zijn verdwenen, klikt u op verfiëren. De e-mail wordt pas verzonden als er een vinkje staat voor 'ik ben geen robot' staat.
Deze nieuwe versie van de Captcha-functie voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen.
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top