R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

nieuwsbrief nietontvangenAl geruime tijd maken sommige abonnees mij er op attent dat de wekelijkse nieuwsbrief niet werd ontvangen. Soms werd de nieuwsbrief bezorgd in de spam-map, soms in de Postvak IN-map en soms helemaal niet.

Bij nader onderzoek blijkt dat het veelal ontvangers zijn met een aan KPN gerelateerd e-mailadres.  Dat zijn @hetnet.nl, @planet.nl, @kpnmail.nl, @kpnplanet.nl, @wxs.nl en @freeler.nl.

Daarom wordt wekelijks een document van de verzonden nieuwsbrief gemaakt, dat u hieronder alsnog kunt lezen/downloaden.
27-11-2020 Nieuwsbrief
20-11-2020 Nieuwsbrief

P.S. Parochianen, die nog geen abonnee zijn, kunnen zich aanmelden via een formulier dat u hier vindt. Er wordt u na aanmelding gevraagd de inschrijving te bevestigen. Doen! Dan bent u verzekerd van het wekelijks ontvangen van de nieuwsbrief.