R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

Waar kan ik wie vinden?

Bavo knop menubalkAls u op de beginpagina van de website bent, staat helemaal links op de menubalk H. Bavo (zoals het plaatje hiernaast)
Klik hierop en een scala aan onderwerpen wordt zichtbaar: Agenda, Contact, Communicatie, Externe Contacten, Gebouwen/Historie, Kerkcommissie, Pastoraatgroep, Sacramenten, Waar kan ik terecht voor...? en Werkgroepplanning.
In dit document wordt beschreven wat er onder Contact staat.

Nadat u op Contact hebt geklikt worden de volgende meest gebruikte contactadressen zichtbaar: Secretariaat Bavohof, Webmaster, Kerkcommissie, Pastoraatgroep en Aanspreekpunt vrijwilligersgroepen. Over deze laatste groep gaat dit document.

Wist u dat er ruim 40 aanspreekpunten zijn voor vrijwilligersgroepen? Als u op deze link klikt worden zij zichtbaar. Zoals u ziet, staan de namen van de werkgroepen alfabetisch gerangschikt. Daarachter staat de contactpersoon vermeld, in de meeste gevallen ook het telefoonnummer. De contactpersoon is via e-mail bereikbaar als u op de naam van de groep klikt.

Als u naar beneden scrollt, kunt u van de meeste groepen zien, wie deel uitmaakt/uitmaken van die groep (naam, e-mail en evt. telefoonnummer).

Tot slot nog een tip: als mutaties binnen een werkgroep aan de webmaster (klik hier) worden doorgegeven, blijft het overzicht actueel.