R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

nieuwsbrief nietontvangenAl geruime tijd maken sommige abonnees mij er op attent dat de wekelijkse nieuwsbrief niet werd ontvangen. Soms werd de nieuwsbrief bezorgd in de spam-map, soms in de Postvak IN-map en soms helemaal niet.

Bij nader onderzoek blijkt dat het veelal ontvangers zijn met een aan KPN gerelateerd e-mailadres.  Dat zijn @hetnet.nl, @planet.nl, @kpnmail.nl, @kpnplanet.nl, @wxs.nl en @freeler.nl.

Daarom wordt wekelijks een document van de verzonden nieuwsbrief gemaakt, dat u hieronder alsnog kunt lezen/downloaden.
14-05-2021 Nieuwsbrief 390

P.S. Parochianen, die nog geen abonnee zijn, kunnen zich aanmelden via een formulier dat u hier vindt. Er wordt u na aanmelding gevraagd de inschrijving te bevestigen. Doen! Dan bent u verzekerd van het wekelijks ontvangen van de nieuwsbrief.

Waar kan ik wie vinden?

Bavo knop menubalkAls u op de beginpagina van de website bent, staat helemaal links op de menubalk H. Bavo (zoals het plaatje hiernaast)
Klik hierop en een scala aan onderwerpen wordt zichtbaar: Agenda, Contact, Communicatie, Externe Contacten, Gebouwen/Historie, Kerkcommissie, Pastoraatgroep, Sacramenten, Waar kan ik terecht voor...? en Werkgroepplanning.
In dit document wordt beschreven wat er onder Contact staat.

Nadat u op Contact hebt geklikt worden de volgende meest gebruikte contactadressen zichtbaar: Secretariaat Bavohof, Webmaster, Kerkcommissie, Pastoraatgroep en Aanspreekpunt vrijwilligersgroepen. Over deze laatste groep gaat dit document.

Wist u dat er ruim 40 aanspreekpunten zijn voor vrijwilligersgroepen? Als u op deze link klikt worden zij zichtbaar. Zoals u ziet, staan de namen van de werkgroepen alfabetisch gerangschikt. Daarachter staat de contactpersoon vermeld, in de meeste gevallen ook het telefoonnummer. De contactpersoon is via e-mail bereikbaar als u op de naam van de groep klikt.

Als u naar beneden scrollt, kunt u van de meeste groepen zien, wie deel uitmaakt/uitmaken van die groep (naam, e-mail en evt. telefoonnummer).

Tot slot nog een tip: als mutaties binnen een werkgroep aan de webmaster (klik hier) worden doorgegeven, blijft het overzicht actueel.
slideshowOp de openingspagina van de website van de parochie H. Drie-eenheid en de daaronder liggende websites van de geloofsgemeenschappen zijn foto's te zien: klik op het hiernaast staande plaatje.

Het voorstaande plaatje wordt na enige seconden vervangen door een nieuw plaatje.

Als u een plaatje langer in beeld wilt hebben (bijvoorbeeld als u wilt lezen wat er staat) klikt u op het plaatje of op het rondje onder de foto.