R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

• advent2
    BewarenBewaren
  • bavokerk 2019Bavo-kerk, Harmelen
    (foto: Frits Hakkennes - 5 okober 2019)
  • IMG 20180218 141943 bavokerk
    gezicht op Bavo-kerk, Harmelen
    (foto: Frits Hakkennes)
  • slideshowharmelen
    Bavo-kerk (vanaf de toren van Hervormde kerk)
    (foto: Frits Hakkennes)
  • slideshow Dsc 4221
    Herinneringskruisjes overledenen
    (foto: Frits Hakkennes - klik op de foto)
  • slideshow Dsc 8512
    Franciscus van Assisi - Johannes de Doper - Adrianus
    (foto: Frits Hakkennes - klik op de foto voor meer informatie)

Welkom op de site van de geloofsgemeenschap van de H. Bavo in Harmelen.

logo3ehOnze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Drie-eenheid. Als u deze site wilt bezoeken, klik dan op het logo of hierfbh31hDe jongerengroep van onze parochie heeft een Facebook-account. Klik hier of op het logo om te lezen wat de activiteiten zijn.

Aan de rechter bovenkant van het scherm staan de namen van alle geloofsgemeenschappen van onze parochie: Benschop, Cabauw-Lopik-Polsbroek, IJsselstein, Montfoort-Linschoten en Nieuwegein. Door op één van de namen te klikken komt u op de site van die geloofsgemeenschap.

Hierboven ziet u de foto-show, waarin foto's zijn geplaatst. De foto's verspringen na een paar seconden. Wilt u langer naar het plaatje kijken, klik dan op de foto of op het rondje onder de foto.

Hieronder kunt u de agenda zien. Indien u een activiteit vermeld wilt zien, kunt u dat melden bij de webmaster.

Als u zich hiervoor aanmeldt, krijgt u bij een update van deze site automatisch een nieuwsbrief: klik hier om u aan te melden. Suggesties voor aanpassingen/verbeteringen zijn welkom bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sound byJbgmusic