R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

• IMG 20200122 140355slideshow
    Op zaterdag 18 januari 2020 werden de plaatsen bepaald voor de zitbanken, stoelen en fietsenrekken
    die op 21 en 22 januari werden geplaatst.

Misschien een stimulans om iets extra's te geven voor de actie Kerkbalans...

Klik op plaatje voor nog meer foto's.

• kerkbalans2020

Binnenkort kunt u een enveloppe in uw brievenbus verwachten,
    waarin uw steun wordt gevraagd in het kader van de actie Kerkbalans 2020.
  • bavokerk 2019Bavo-kerk, Harmelen
    (foto: Frits Hakkennes - 5 okober 2019)
  • IMG 20180218 141943 bavokerk
    gezicht op Bavo-kerk, Harmelen
    (foto: Frits Hakkennes)
  • slideshowharmelen
    Bavo-kerk (vanaf de toren van Hervormde kerk)
    (foto: Frits Hakkennes)
  • IMG 20191218 111437 bavo kerkplein
    Bavo-kerk na vernieuweing kerkplein, Harmelen
    (foto: Frits Hakkennes -  dec. 2019)

• slideshow Dsc 4221
    Herinneringskruisjes overledenen
    (foto: Frits Hakkennes - klik op de foto)
  • slideshow Dsc 8512
    Franciscus van Assisi - Johannes de Doper - Adrianus
    (foto: Frits Hakkennes - klik op de foto voor meer informatie)
40 stiltemomenten 2020Ik had een droom, schreef hem op en deelde hem met jullie. Dit is de droom:
Wat als we in de vastentijd, van Aswoensdag (26 februari 2020) tot en met de woensdag in de Stille Week (8 april 2020), elke dag ergens een stiltemoment houden waar mensen tot rust kunnen komen en samen met anderen in stilte kunnen luisteren naar een Bijbeltekst? Zou dat iets zijn? Zouden daar mensen naartoe komen? Nu is het zover. Het project gaat starten!

Welkom op de site van de geloofsgemeenschap van de H. Bavo in Harmelen.

logo3ehOnze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Drie-eenheid. Als u deze site wilt bezoeken, klik dan op het logo of hierfbh31hDe jongerengroep van onze parochie heeft een Facebook-account. Klik hier of op het logo om te lezen wat de activiteiten zijn.

Aan de rechter bovenkant van het scherm staan de namen van alle geloofsgemeenschappen van onze parochie: Benschop, Cabauw-Lopik-Polsbroek, IJsselstein, Montfoort-Linschoten en Nieuwegein. Door op één van de namen te klikken komt u op de site van die geloofsgemeenschap.

Hierboven ziet u de foto-show, waarin foto's zijn geplaatst. De foto's verspringen na een paar seconden. Wilt u langer naar het plaatje kijken, klik dan op de foto of op het rondje onder de foto.

In de rechter kolom hiernaast kunt u de agenda zien. Indien u een activiteit wilt opnemen, kunt u dat melden bij de webmaster.

Als u zich hiervoor aanmeldt, krijgt u bij een update van deze site automatisch een nieuwsbrief: klik hier om u aan te melden. Suggesties voor aanpassingen/verbeteringen zijn welkom bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sound byJbgmusic