R.K. Geloofsgemeenschap H. Bavo - Harmelen

• coronavirus2met tekst

Welkom op de site van de geloofsgemeenschap van de H. Bavo in Harmelen.

logo3ehOnze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Drie-eenheid. Als u deze site wilt bezoeken, klik dan op het logo of hierfbh31hDe jongerengroep van onze parochie heeft een Facebook-account. Klik hier of op het logo om te lezen wat de activiteiten zijn.

Aan de rechter bovenkant van het scherm staan de namen van alle geloofsgemeenschappen van onze parochie: Benschop, Cabauw-Lopik-Polsbroek, IJsselstein, Montfoort-Linschoten en Nieuwegein. Door op één van de namen te klikken komt u op de site van die geloofsgemeenschap.

kerkdienstgemist nieuwIn de komende weken kunt u diverse liturgievieringen in onze kerk volgen door op het logo hiernaast te klikken om verbinding te maken.

U kunt ook hier klikken: dan komt u terecht bij de 'Vieringen in de Bavo-kerk'. Daar wordt ook vermeld of een viering wordt uitgezonden en of er een liturgieboekje beschikbaar is.

Zolang de coronacrisis voort duurt is de foto-show, die normaal hierboven te zien is, beperkt tot het plaatje van het coronavirus. Als u daarop klikt, komt u in het document van de "Gevolgen coronavirus'.

In de rechter kolom hiernaast kunt u de agenda zien. Indien u een activiteit wilt opnemen, kunt u dat melden bij de webmaster.

Als u zich hiervoor aanmeldt, krijgt u bij een update van deze site automatisch een nieuwsbrief: klik hier om u aan te melden. Suggesties voor aanpassingen/verbeteringen zijn welkom bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sound byJbgmusic