• Icoon H Drie eenheid rublev 1410
    De H. Drie-eenheid. A. Rubljov, ca 1410. Icoon. Moskou, Tretjakov-Galerij.
  • nieuwsbrief1juni2018 par
    U kunt zich voor deze Nieuwsbrief aanmelden via deze link
  • basiliek ijsselsteinBasiliek IJsselstein
  • Barbarakerk 2 Vreeswijk Emmauskerk Nieuwegein Nicolaaskerk 1 Jutphaas
    De drie kerken van de geloofsgemeenschappen in Nieuwegein
    (v.l.n.r. Barbara, Emmaus, Nicolaas)
  • Kerkgebouw Montfoort na restauratie
    Kerkgebouw H. Johannes de Doper, Montfoort
    (foto: Sjaak Spruit)
  • jacobuskerkH. Jacobuskerk, Cabauw
  • slideshow bavokerk
    Kerkgebouw H. Bavo, Harmelen
  • victorkerk benschop
    Sint Victorkerk, Benschop
  • slideshow Dsc 8499
    Detail glas-in-lood-raam
  • slideshow Dsc 4818
    Liturgisch centrum H. Bavo, Harmelen
    (foto: Frits Hakkennes)
  • slideshow CollageConopeum Tintinabilum copyConopeum en Tintinabilum - Eretekenen van de Basiliek
    (foto: Leo Manders)
AriensinstituutUw aandacht wordt gevraagd voor de verschillende opleidingen die het Aartsbisdom Utrecht vanaf september aanbiedt. Over deze opleidingen (tot priester, tot diaken, tot catecheet en tot diaconaal assistent) zijn ook folders gemaakt die aan de parochiesecretariaten zijn  toegezonden. Het is de bedoeling dat deze in de parochiekerken komen te liggen. De folders zijn tevens te downloaden van www.ariensinstituut.nl/opleidingen. In zijn brief vraagt kardinaal Eijk om aandacht voor deze opleidingsinitiatieven, in het belang van de parochies: “Ik doe een dringend beroep op u om met prioriteit binnen uw parochie of parochiële caritas instelling kandidaten te werven voor deze vier opleidingen,” aldus kardinaal Eijk. Zo is het “van groot belang dat er voor nu en de toekomst vrijwilligers toegerust worden die een ondersteunende en verbindende rol op het terrein van catechese, caritas en diaconie kunnen vervullen en die op deze terreinen ook zelf actief zijn.” De brief kunt u hier downloaden.
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top