R.K. Geloofsgemeenschap Geboorte Johannes de Doper - Montfoort-Linschoten

contactgegevensBIJ Johannes Nwe juni 2018
R.K. Kerk Geboorte Johannes de Doper
Pastoor Spaanplein 2
3417 HV Montfoort
(0348) - 47 12 75

Zoals u wellicht weet, kan via de website mail worden gestuurd naar een contactpersoon Mail(lid pastoresteam, parochiebestuur, webmaster, werkgroepen). Dit is mogelijk via een contactformulier (zie voorbeeld hieronder) die verschijnt als u op de naam van de groep of persoon klikt. Er kunnen geen bijlagen worden meegezonden.

Een code intypen voor de veiligheid 
Omdat de ontvangers van deze mail steeds meer last kregen van spam is de Captcha-functie ingebouwd. Het lijkt lastig maar dat valt mee. Deze code is in wisselende vorm bestaande uit foto's van woorden of cijfers. Deze funktie is bedoeld om geen e-maioladressen op de website te vermelden. Op deze manier proberen wij zo veel als mogelijk spam te voorkomen. Als u het slecht kunt 'ontcijferen' kunt u via het tekentje met de pijltjes een andere afbeelding opvragen. 

MailBij de actie Kerkbalans 2016 was een formulier ingesloten met de mogelijkheid voor opgave e-mailadres voor een nieuwsbrief.
Een mooi resultaat: er waren toen meer dan 200 reacties binnengekomen.  

We zijn toen begonnen met de wekelijkse nieuwsbrief BIJ-Johannes.  Aanvullend sturen we ook een bericht van overlijden. Die wordt ook direct tussentijds verstuurd. Als u dat niet wenst kunt u dat aangeven (met nee) op het aanmeldformulier.
De ontvangers komen vanuit deze nieuwsbrief via één muisklik op de diverse links op de juiste webpagina. De website is onze meest actuele informatiebron. 

VrijwilligerswerkDe administratie van het vrijwilligersbestand binnen onze geloofsgemeenschap wordt bijgehouden door Hanneke van der Kroef.

Mutaties in het leden bestand van koren en werkgroepen graag doorgeven aan Hanneke. Klik hier voor een contactformulier

Met elkaar houden we graag deze administratie actueel. 

© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top