R.K. Geloofsgemeenschap H. Jacobus - Lopik-Cabauw-Polsbroek

Onder ons650Dameskoor Onder Ons samen met 1e organiste Adriana van Beek (4e vl voorste rij)
(foto: René Overbeek)

Na de bevrijding is in 1945 onder leiding van Pastoor Uyttewaal het meisjeskoor, maar nu, dameskoor “Onder Ons” opgericht en telde 35 koorleden. Er is één koorlid al vanaf het begin lid.

Heden telt ons koor 23 leden en 2 ereleden.

Wij ondersteunen de wekelijkse kerkdiensten in onze Geloofsgemeenschap. Tevens ondersteunen wij bij rouw- en trouwvieringen. Wij zingen ook in het Antonius Ziekenhuis en in de Schutse.
Wij hebben een goed samenwerkingsverband met het herenkoor “St. Caecilia” Wij zingen regelmatig samen in de kerkdiensten. Onze repetities zijn op donderdagavond in de kerk.

Ons repertoire bestaat uit: Nederlandstalige, Liturgische gezangen, Latijnse, Duitse en Engelse liedjes.
Altijd al eens in een koor willen zingen? Zingen is ontspannend en gezond voor geest en lichaam. Nieuwsgierig geworden? Kom dan donderdagavond binnen lopen of geef je op bij één van de bestuursleden.
Via de website kun je ook een berichtje sturen. Klik dan hier.
Je bent van harte welkom.

Wij bieden een koor met een prachtige uitstraling, saamhorigheid en gezelligheid. Het repertoire is voor jong en oud en onder professionele begeleiding.
Dirigente : Marieke Dekker
1e organiste : Adriana van Beek
2e organiste : Annemiek van Beek
Voorzitster : Truus van den Hoek (0348)551 718 Secretaresse : Marijke de Keijzer (0348)552 594 Penningmeester : Rikie Kromwijk (0348)552 630 Bestuurslid : Ans de Roos (0348)551 493