R.K. Geloofsgemeenschap H. Jacobus - Lopik-Cabauw-Polsbroek

Koorleden gevraagd voor het projectkoor Passie voor Pasen 2019

PassieVoorPasen

Het is de 4e keer dat Passie voor Pasen georganiseerd wordt. Dit jaar zijn we welkom in  de Hervormde kerk in Polsbroek.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Om met bekende en nieuwe liederen, afgewisseld met filmbeelden, het paasverhaal tot leven te brengen.

Het is altijd spannend welke zangers/muzikanten er dit jaar mee willen gaan doen, en we hopen op een flink aantal nieuwe gezichten nu ook vanuit Polsbroek en Benschop. Koorleden van vorige jaren: jullie zijn natuurlijk ook weer van harte welkom. De grote vraag is elk jaar weer: kan dirigent Reijco Rooseboom van al die verschillende zangers een mooi koor vormen? Intussen heeft hij ervaring op dit gebied en ja, hij kan dit als geen ander! Dit stukje samen op weg gaan, de ontmoeting met elkaar is steeds de basis geweest van dit concert.

Beleef ook Passie voor Pasen, in het koor of op 6 april bij het concert in de Hervormde kerk te Polsbroek.

Project-koorleden kunnen vanaf nu aanmelden!

Dit zijn de oefendatums en het concert:
• Woensdag 20 februari: eerste oefenavond.
• Wo 6 maart: tweede oefenavond.
• Di 12 maart: derde oefenavond.
• Wo 20 maart: vierde oefenavond.
• Wo 27 maart: vijfde oefenavond.
• Zaterdag 6 april: ’s middag generale en om 20.00 uur concert.

De oefenavonden beginnen met koffie en thee om 20.00 uur, start 20.20 uur.

Locatie: De Silo Dorp 24 (naast de kerk)

Geen vervoer? Vermelden op de mail of bel 0348 552506.