R.K. Geloofsgemeenschap H. Jacobus - Lopik-Cabauw-Polsbroek

Zondag 3 Juli 2022 om 09:30 uur wordt er een Woord- en Gebedsviering in de buitenlucht gehouden. Dit vindt plaats op het gazon achter in de pastorietuin van de H. Jacobuskerk te Cabauw. Het thema luidt: “Samen onderweg". Alle koren zullen hier een bijdrage aan leveren en er is aandacht voor alle vrijwilligers van onze geloofsgemeenschap.

Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd en welkom. Bij slecht weer zullen er tenten worden gezet. Wij hopen op een mooie viering met elkaar. Na afloop is er koffie en thee voor iedereen. We sluiten af met een hapje en een drankje.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen.

Op 29 mei, 5 juni en 26 juni 2022 wordt van 19:30 tot 21:00 uur een meditatiecurus geven in de pastorie van de H. Jacobuskerk te Cabauw.

Op zoek naar rust in je hoofd? Wil je eens bekijken of mediteren iets voor je is? Welkom! Onze bijeenkomsten bestaan telkens uit een ontspanningsoefening en een oefening uit de christelijke traditie.

Geef je op bij Marion Korenromp. Email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (030) 6878446.