Lectio DivinaMeditatie associƫren wij vaak met het Verre Oosten. Maar ook de christelijke traditie kent veel vormen van meditatie. Ze brengen je tot rust en zo kan je in verbinding komen met jezelf, met God, met de Bron van ons leven.
Wie op zoek is naar stilte, inspiratie en bezinning is van harte welkom om mee te doen aan deze introductiecursus christelijke meditatie, die georganiseerd wordt door de rooms-katholieke parochie en de protestantse gemeente.

In vier bijeenkomsten maken we kennis met vier verschillende christelijke meditatievormen, waaronder lectio divina, ignatiaanse meditatie en beeldmeditatie. Achtergronden en theorie komen aan bod, maar het accent ligt op het zelf ervaren en oefenen.

Data: dinsdag 11 en 25 september, 9 en 23 oktober van 19.00 tot 20.00 uur
Locatie: Ontmoetingskerk IJsselstein, Andorrastraat 2. (kerkzaal)
Begeleiding: Marion Korenromp en Irene van der Meulen (predikante PGIJ)
Aanmelden en meer info: Klik hier of 030-6878446 (max. 15 deelnemers!)
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top