In woord, beeld en geluid

Mariaconcert cutDe verhalen in het nieuwe testament over Maria kennen we allemaal, maar hoe was Maria’s jeugd eigenlijk? Wat voor een meisje was zij? Hoe was het voor haar om plots moeder te worden op jonge leeftijd? En hoe is het Maria vergaan na het overlijden van haar zoon?

Op deze avond kunt u een presentatie zien en horen over het leven van Maria. U zult nieuwe verhalen horen, mooie beelden zien en stemmige muziek horen.

Een inkijkje in het leven van de moeder Gods, Maria. Op deze avond kunt u ook het boekje “Maria, moeder van Jezus, in de hoofdrol.” verkrijgen dat nog veel uitgebreider ingaat op het leven van Maria.

Nieuwsgierig geworden? Dan heet ik u van harte welkom op deze avond.
Op woensdag 2 mei om 19.30 uur in de Emmauskerk, Merelplein 2, Nieuwegein.
Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden.