R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

Als u een enveloppe voor Kerkbalans heeft gekregen, gebruik dan de 'Bijdrage kaart' met daarop uw adresgegevens. Pak deze kaart er bij en vul vervolgens onderstaand formulier in.
Vul bij 'naam' uw volledige naam in zoals die op de kaart staat
Naamveld
Vul bij 'registratie-nummer' het nummer in dat onderaan rechts in het adres veld staat:
Naamveld en registratienr
Als u geen 'Bijdrage kaart' (meer) heeft, vul dan in ieder geval de verplichte velden in.
Deze gegevens zijn van belang voor de werkgroep Kerkbalans om uw opgave te kunnen verwerken.

Als u op 'verstuur' klikt ontvangt de werkgroep Kerkbalans een e-mail met daarin alle informatie uit het door u ingevulde formulier.
Als u het veld 'kopie naar: ' heeft ingevuld met uw eigen e-mail adres, ontvangt u op dat adres een kopie van het ingevulde formulier.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Mijn toezegging bijdrage Kerkbalans - IJsselstein