• Icoon H Drie eenheid rublev 1410
    De H. Drie-eenheid. A. Rubljov, ca 1410. Icoon. Moskou, Tretjakov-Galerij.
  • nieuwsbrief1juni2018 par
    U kunt zich voor deze Nieuwsbrief aanmelden via deze link
  • basiliek ijsselsteinBasiliek IJsselstein
  • Barbarakerk 2 Vreeswijk Emmauskerk Nieuwegein Nicolaaskerk 1 Jutphaas
    De drie kerken van de geloofsgemeenschappen in Nieuwegein
    (v.l.n.r. Barbara, Emmaus, Nicolaas)
  • Kerkgebouw Montfoort na restauratie
    Kerkgebouw H. Johannes de Doper, Montfoort
    (foto: Sjaak Spruit)
  • jacobuskerkH. Jacobuskerk, Cabauw
  • slideshow bavokerk
    Kerkgebouw H. Bavo, Harmelen
  • victorkerk benschop
    Sint Victorkerk, Benschop
  • slideshow Dsc 8499
    Detail glas-in-lood-raam
  • slideshow Dsc 4818
    Liturgisch centrum H. Bavo, Harmelen
    (foto: Frits Hakkennes)
  • slideshow CollageConopeum Tintinabilum copyConopeum en Tintinabilum - Eretekenen van de Basiliek
    (foto: Leo Manders)
Hans oldenhof

Beste medeparochianen,

Op 1 november 2018 zal onze pastoraal werker Hans Oldenhof afscheid nemen van onze Drie-eenheid parochie. Sinds 1999 is Hans Oldenhof als diaconaal opbouwwerker bij ons werkzaam. Eerst binnen het verband Drie-rivieren land en sinds 2010 in onze parochie H. Drie-eenheid. Hans is door het Aartsbisdom Utrecht gevraagd om een nieuwe benoeming te aanvaarden.

Hans Oldenhof nieuw lid team DKCI

Met ingang van 1 november 2018 zal de heer drs. J.B.J. (Hans) Oldenhof in dienst treden van de Diocesane Kerkelijke Caritas Instelling (DKCI) in de functie van diocesaan diaconaal werker met een taakomvang van 0.9 fte. De heer Oldenhof (1954) is sinds 1999 pastoraal werker in de parochie H. Drie-eenheid (IJsselstein e.o.). In die hoedanigheid is hij ook actief op het gebied van de parochiƫle caritas en diaconie. Nadere informatie over het werkgebied en de taakinvulling van de heer Oldenhof als diocesaan diaconaal werker volgt te zijner tijd. Voorts zal de heer Oldenhof met ingang van 1 november 2018 de functie van missiesecretaris van het Aartsbisdom Utrecht gaan vervullen in een taakomvang van 0.1 fte. Aldus volgt hij diaken drs. J.H. (Herman) Rolfes op die, zoals reeds eerder bekendgemaakt, de functie van missiesecretaris van het Aartsbisdom Utrecht per 1 augustus 2018 zal neerleggen.

De afscheidsviering zal zijn op zondag 28 oktober 2018 om 11.00 uur. In de St. Nicolaasbasiliek in IJsselstein. Waarna gelegenheid is om Hans en zijn vrouw Ria persoonlijk de hand te drukken.

Wij, als parochie feliciteren hem met deze nieuwe uitdaging op zijn levenspad. Wetend dat het voor ons een flink verlies betekent van een gedreven mens-betrokken persoon, die veel tot stand heeft gebracht.

Namens het bestuur van de parochie de H. Drie-eenheid.
G.M.J van der Vegt, pastoor
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top