Romereis 2018In september is er weer een reis met een groep projectzangers naar Rome. Tweemaal hebben wij o.l.v. Sonja Roskamp zo’n reis al muzikaal mogen leiden, en het werden onvergetelijke momenten. Nu hopen wij wederom met een koor te kunnen afreizen. Naast het zingen in Rome, zal je ook een mooie indruk krijgen van de eeuwige stad.

Eenieder die koorervaring heeft, kan zich aanmelden om met dit projectkoor in de mooiste kerken van Rome te gaan zingen, b.v. de zang verzorgen tijdens een Eucharistieviering in de Sint Pieter, Sint Paulus buiten de muren, Maria Maggiore. En niet te vergeten onze eigen Nederlandse kerk, de Friezenkerk.

Het programma is nog onder voorbehoud, maar je zal naast het zingen ook de fantastische eeuwige stad leren kennen. Pastoor Martin Los neemt je mee langs de oorsprong van ons Christelijke geloof. En wat is er mooier om dat ook zingend met elkaar te beleven?

Er is nu nog plaats voor een aantal zangers en zangeressen in het projectkoor.
In verband met het uitzoeken van muziek voor het projectkoor, is inschrijving voor half juni gewenst!
Begin september is er namelijk al een studiedag in Utrecht, en de muziek wordt ter voorbereiding/thuisstudie in augustus al aan de deelnemers opgestuurd.

• De reis is van vrijdag 21 - 26 september 2018.
  • Er zijn 2 verplichte zangdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur, meestal in Utrecht, en wel op:
    • zaterdag 1 september 2018
    • zaterdag 15 september 2018
  • Op basis van de aanmeldingen en een evenwichtig aantal koorzangers en verdeling in de stemgroepen, kan ik een programma opstellen.
  • Als je mee wilt, graag zo spoedig mogelijk aanmelden bij de VNB, en geef daarbij op welke stemsoort je hebt. Want vol is vol.
  • Verdere informatie en folder VNB op: website Sonja Roskamp
  • Het programma is nog onder voorbehoud.
  • Uiteraard ben ik persoonlijk voor informatie beschikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Nadere informatie
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top