Tiny Marrée-Vergeer overleden

6 juli 2024

Op zaterdag 6 juli 2024 is op 84-jarige leeftijd overleden: Everdina Wilhelmina Mauritia (Tiny) Marrée-Vergeer, echtgenote van Joop Marrée, Burggraaf Zwederlaan

De afscheidsdienst is vrijdag 12 juli 2024 om 19.00 uur in de RK Kerk Geboorte Johannes de Doper. Voorganger: Ben van Blokland.

De plechtigheid in de kerk is online te volgen en nadien terug te zien via (klik hier) kerkdienstgemist.

Na de plechtigheid is er gelegenheid voor een laatste groet in de kerk en bent u aansluitend welkom voor de condoleance in het Sint Josephgebouw.

De crematie zal in besloten kring plaatsvinden op zaterdag 13 juli 2024 in Utrecht.

Klik hier voor de pagina met een overzicht van onze overledenen van de afgelopen 12 maanden.

Andere berichten