An van Vliet en Dora van Heiningen de twee nieuwe ereleden van het Dameskoor Barbara

20 juni 2024

Op zondag 30 juni zijn An van Vliet (95 jaar) en Dora van Heiningen (93 jaar) in het zonnetje gezet.

Zij werden toegesproken door de voorzitter van het Dameskoor, werden benoemd tot erelid, en kregen een mooie bos bloemen.

Na afloop van de viering was er koffie met wat lekkers en werden zij gefeliciteerd door hun familie en vele parochianen.

Volledig verdiend en nogmaals van harte proficiat.

Bijna 60 jaar geleden vroeg mevrouw Wammes aan verschillende dames van de zangvereniging Con Brio of zij wilden komen zingen in een op te richten Dameskoor van de Barbarakerk.

An van Vliet en Dora van Heiningen waren enkele van de dames die daar positief op reageerden. Zij zaten naast elkaar bij Con Brio en tot voor kort al die jaren naast elkaar bij ons Dameskoor:  diamanten zangers ten voeten uit.

Andere berichten