Alie Sluijs-Straver overleden

13 juni 2024

Op donderdag 13 juni 2024 is op 86-jarige leeftijd overleden: Alida Francisca Maria (Alie) Sluijs-Straver, weduwe van Arie Sluijs († 21-12-2009), wonende Antoniushof.

De uitvaartplechtigheid is dinsdag 18 juni 2024 om 19.00 uur in de RK Kerk Geboorte Johannes de Doper. Voorganger: Ben van Blokland.

De plechtigheid in de kerk is online te volgen en nadien terug te zien via (klik hier) kerkdienstgemist.

Na de plechtigheid is er gelegenheid voor een laatste groet in de kerk en bent u aansluitend welkom voor de condoleance en een samenzijn in het Sint Josephgebouw.

De crematie zal in besloten kring plaatsvinden op woensdag 19 juni 2024 in Utrecht.

Klik hier voor de pagina met een overzicht van overledenen van de afgelopen 12 maanden.

Andere berichten