Afsluiting misdienaartijd

14 augustus 2023

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na 10 jaar misdienaar te zijn geweest, heb ik deze periode vorige week zondag moeten afsluiten. Ik kijk met veel plezier terug op deze leerzame tijd en waarin ik mij altijd gesteund voelde door mijn geloof. In verband met mijn studies Verloskunde en Verpleegkunde in Vlissingen en Antwerpen ga ik op kamers wonen en is de afstand te groot om misdienaar te kunnen blijven in Montfoort.

Na mijn studies wil ik graag in ontwikkelingslanden gaan werken bij bijvoorbeeld een hulporganisatie als Het Rode Kruis of Artsen Zonder Grenzen om daar mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Wie weet kom ik nog eens in de kerk vertellen over mijn belevenissen van mijn toekomstige werk. Tot slot wil ik Lia en Tonnie hartelijk bedanken voor hun support in de afgelopen jaren.

Groetjes, Rosanne Broekhuizen

Andere berichten