Alpha Cursus Benschop

7 augustus 2023

Dinsdagavond 19 september a.s. start er een Alpha Cursus in Benschop.

Alpha is een kennismaking met het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Deelnemers komen 10 dinsdagavonden bij elkaar, vanaf 19 september tot en met november.

Om 18.30 uur wordt begonnen met een gezellige maaltijd, waarbij deelnemers elkaar op een ontspannen manier leren kennen. Rond 19.30 uur is er koffie/thee. Daarna is er een inleiding over een thema, bijvoorbeeld: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’, ‘Bidden en bijbel lezen: waarom en hoe?’, ‘Wie is de Heilige Geest?’

Vervolgens wordt er in kleine groepjes over het thema doorgesproken.

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Rond 21.30 uur is een avond afgelopen.

Locatie is: Boveneind NZ 40 in Benschop. Deelname is gratis.

De cursus wordt gegeven door het Alpha team vanuit de hervormde gemeente van Benschop. Graag wil het team de cursus onder de aandacht brengen bij alle 3 de Benschopse kerken en daarbuiten. Iedereen is welkom! Onbekend met geloof, zoekend, gelovig of ongelovig. Katholiek, protestant of anderszins. Alpha is voor iedereen!

Wellicht kent u iemand voor wie Alpha iets zou zijn, dan kunt u hem/haar hiervoor uitnodigen! Via onderstaande contactpersonen zijn mooie uitnodigingskaarten verkrijgbaar. Of misschien hebt u zelf interesse, van harte welkom! Alpha is voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Voor aanmelding of vragen kunt u contact opnemen met Evert Wiegeraad (06-35110988) of Berthilde Oskam-Smit (06-13062459) of email: alphacursusbenschop@gmail.com.

Meer info: www.alpha-cursus.nl

Andere berichten