Wil jij een Kamer met Aandacht verhuren?

27 mei 2023

Weet je nog het moment dat jij uit huis ging? Waarschijnlijk kreeg je hulp van ouders, vrienden of familie als het even niet meezat. Maar wat nou, als dat sociale vangnet er niet is en je geen vertrouwde plek hebt om naar terug te keren?

Kamers met aandachtBij Kamers met Aandacht verhuren mensen een kamer aan een jongere die nét dat duwtje naar een goede toekomst nodig heeft. Het gaat om jongeren die niet kunnen terugvallen op familie, bijvoorbeeld doordat ze in een leefgroep of pleeggezin hebben gewoond. Of jongere die in een onveilig “thuis” zitten en dreigen dak en thuisloos te raken. Ze zijn toe aan zelfstandigheid, maar de stap op eigen benen is soms net te groot.

Marjolein Buurman

Mijn naam is coördinator in de regio Lekstroom. Zij zoekt verhuurders die een jongere willen helpen door een veilige en zelfstandige woonplek te bieden en daarbij een oogje in het zeil houden. Ondertussen blijft de jongere begeleiding ontvangen vanuit een betrokken hulporganisatie.
Steeds meer jongeren weten mij te vinden. Verhuurders zoek ik onder andere bij kerken, verenigingen en hobbyclubs.

Wil je eens van gedachten wisselen of mij uitnodigen voor een gesprekskring? Mail marjolein@kamersmetaandacht.nl of bel mij gerust voor een afspraak via 06-52 68 18 59.

Elke maand organiseert stichting Kamers met Aandacht een online informatiebijeenkomst.
Meer informatie op de website: kamers met aandacht

Logo Kamers met aandacht

Andere berichten