Zij woonde in Mariënstein

Afscheid en condoleren: Vrijdagavond 2 december van 19.45 uur tot 20.15 uur in het Uitvaartcentrum van
    Robert Landsman, Baden Powelweg 2 in IJsselstein.

De uitvaart is op zaterdag 3 december om 10.30 uur in de St. Victorkerk te Benschop,

op zaterdag 3 december van 12.45 tot 13.15 uur in het crematorium Noorderveld.

De afscheidsbijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 3 december om 13.15 uur in de aula van crematorium Noorderveld

• Cover nr8
    Klik op bovenstaande foto en u kunt nr. 8 van het parochieblad digitaal lezen
  • H Nicolaas hele figuur
    Heilige Nicolaas
  • Nicolaas icoonNicolaas icoon
    (geschreven door Paul Brenninkmeijer)
  • Nicolaaskerk Myra P1120350
    Nicolaaskerk in Myra
  • Nicolaas Myra P1120343Standbeeld Sint Nicolaas in Myra
    (foto: A. Smulders)
  • Nicolaasicoon met relikwie
    Icoon van de H. Nicolaas met relikwie
  • Fresco kerk Myra P1120361
    Fresco in de Sint Nicolaaskerk te Myra
  • DeurknopDeurknop op glazen toegangsdeur
  • volkskerstzang2016 compr
    Volkskerstzang op 13 december in de "Ontmoetingskerk" aan de Andorrastraat
  • Basiliek-Theo-vdLindenBasiliek aangelicht
    (foto: Theo van der Linden)
  • IMG 1304 Restauratie CeesDit gebeurt er nu nog boven uw hoofd als u in de kerk zit..... Een metamorfose.
    Inmiddels is de tweede zijbeuk ook klaar.
    (Foto: Cees van Kooten)
    Doopkapel
  • 3 eenheid

De H. Drie-eenheid. A. Rubljov, ca 1410. Icoon. Moskou, Tretjakov-Galerij.
    Preekstoel
  • CollageConopeum Tintinabilum
    Tintinabilum en Conopeum - Eretekenen van de Basiliek
    Tabernakel
  • Luchtfoto-06140020
    Basiliek vanuit de lucht
    (foto: Ed Smulders)

H. Nicolaas - IJsselstein

Via deze website worden het actuele nieuws, informatie en wetenswaardigheden met u gedeeld.
Wilt u van wijzigingen op de hoogte gehouden worden dan kunt u zich hier inschrijven voor de Nieuwsbrief.

Onze geloofsgemeenschap maakt deel uit van de parochie H. Drie-eenheid.
Als u de parochiesite wilt bezoeken, klik dan op het logo boven de menubalk.
Aan de bovenkant van het scherm staan de namen van alle geloofsgemeengemeenschappen van onze parochie.
Door op één van de namen te klikken komt u op de site van die geloofsgemeenschap.
Als u een artikel niet kunt vinden, vult u in de rubriek 'Zoeken' boven de menubalk het zoekwoord in. In enkele ogenblikken krijgt u informatie waar de tekst staat die u zoekt.
Hiernaast worden de meest recente publicaties getoond. U kunt de geplaatste artikelen ook lezen door op die link te klikken.
Wilt u weten welke activiteiten er zijn, dan klikt u hier of rechtsbovenin onder Agenda - wat is er te doen?

De parochiebrede diaconale acties en de jongerenactiviteiten kunt u op de parochiesite vinden.
Uiteraard is commentaar van harte welkom. Als het gaat om de inhoud van de informatie op deze site, neem dan contact op met de webmaster (Annemiek Smulders). Als het om de werking van de site gaat, neem dan contact op met de webadministrator (Henk Kok). U kunt ons ook bereiken via het contact menu in de rechter kolom.

Voor onze vrijwillligers is het gebruikersmenu via deze site (in de zijbalk) bereikbaar.

Het secretariaat is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.00 uur.
Het telefoonnummer is: (030) 761 31 21
Bezoekadres: Sint Nicolaasstraat 12

Wij vragen de gebruikers / werkgroepen, hun ruimte te allen tijde te reserveren via het gebruikersmenu, zodat de gastvrouwen en -heren op de hoogte zijn welke bezoekers zij kunnen verwachten.
In de winterperiode kunnen wij er dan rekening mee houden door de verwarming te laten branden.
Van de groepen die een middag- of avondvergadering hebben vragen wij nog eens extra om medewerking voor wat betreft het opruimen van de vaat en het schoonmaken van de tafels na afloop van een vergadering.

Als u zelf niet kunt reserveren, kunt u contact opnemen met het secretariaat. Zij kunnen dat dan voor u doen.
Wellicht vraagt u zich af waar u moet zijn voor bijvoorbeeld dopen, huwelijk, uitvaart, ziekenzalving, vormsel, kerkbijdrage, biecht, doopbewijs, parochieblad, gesprek met een pastor etc. etc. In veel gevallen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de lokale geloofsgemeenschap.

Onder "Lees meer" vindt u een aantal onderwerpen: